psiholog clinician si psihoterapeut in Oradea, atestat de colegiul psihologilor

Pot spune ca mereu am fost fascinata de mintea umana si intotdeauna mi-a placut sa descopar cum functioneaza totul. Dorinta mea este sa-mi valorific abilitatile, resursele si cunostintele intr-un mod care sa creasca bunastarea psihica. Gasesc aceasta meserie placuta si plina de satisfactii, nu doar din dorinta de a ajuta, ci si pentru ca imi place munca.

 

  In continuare doresc sa-mi dezvolt abilitatile practice in domeniile mele de interes, psihologie clinica, psihoterapie si echitatie terapeutica.

 

  Sunt masteranda a programului de “Psihologie clinica, Consiliere Psihologica si Psihoterapie”, cu experienta in furnizarea de servicii persoanelor cu boli terminale. In timpul facultatii am fost voluntar pe sectia de oncologie, dobandind experienta atat in lucrul cu copiii, cat si in lucrul cu adultii cu probleme oncologice. In aceasta perioada am lucrat si cu pacienti cu diabet pentru imbunatatirea aderentei la tratament si pentru a oferi suport in cazul distresului resimtit in urma acestui diagnostic.

 

  Un element care ma reprezinta este capacitatea de a empatiza cu usurinta si capacitatea de a privi lucrurile dintr-o perspecitva diferita, aplicand logica si dorinta de a rezolva probleme.

 

  Dupa terminarea masteratului am inceput sa lucrez in propriul cabinet ca psihoterapeut, psiholog clinician si consilier psihologic. De asemenea, am inceput sa lucrez in domeniul echitatiei terapeutice, care este o alta pasiune de-a mea.

  • 2016 Psiholog Clinician cu drept de libera practica – Colegiul Psihologilor Romania
  • 2018 Psihoterapeut cu drept de libera practica – Colegiul Psihologilor Romania

Ganduri bune!